Ne mărim echipa!

posther3Evenimentele sunt multe, iar noi suntem puţini. Aşadar, căutăm câţiva omuleţi serioşi, dornici să îşi pună în practică cunoştinţele şi să înveţe lucruri noi. Treaba ta va fi să ne ajuți la scrierea de articole, urcarea evenimentelor pe site, administrarea contului de Facebook şi Instagram şi tot ce mai e nevoie ca să meargă totul strună.

Experienţa nu este obligatorie, aşa că atâta timp cât te ţii de treabă, nu eşti certat cu limba română şi poți să îţi dedici câteva ore pe zi ca să ne ajuţi, ne vom bucura să te avem în echipă.

Ce îţi oferim?

– Experiență confirmată printr-o adeverinţă de practică

– Acces gratuit la anumite evenimente

– Posibilitatea de a publica articole scrise de tine pe unul dintre cele mai mari site-uri de evenimente din Cluj-Napoca

– Îndrumare, deschidere la orice idei pe care le propui, cunoştinţe noi şi posibilitatea de a le pune în practică pe cele deja acumulate

Dacă te-am convins să ni te alături, trimite-ne CV-ul tău, linkuri cu profilul tău de Facebook şi cu cel de Instagram (dacă ai) şi răspunsul la întrebarea „De ce vrei să faci parte din echipa Evenimente în Cluj?” pe adresa ioana@evenimenteincluj.ro până pe data de 31 octombrie.

Abia aşteptăm să te cunoaştem! 🙂

© poster: Georgia Crăciun