Give a home by Sofar Sounds Cluj-Napoca

 

Data evenimentului: 20 septembrie, 2017

Data limită pentru înscriere: 10 septembrie, 2017

Link înscriere: 

https://www.sofarsounds.com/giveahome/city/cluj-napoca

Give A Home e un eveniment caritabil global ce reunește, în premieră, 1,000 de artiști în peste 300 de concerte susținute simultan în locuințe și spații private din 200 de orașe din toată lumea.

Evenimentul, organizat de Sofar Sounds în colaborare cu Amnesty International, are loc pe 20 septembrie, Ziua Mondială a Refugiaților, reunind muzicieni, activiști și iubitori de muzică din toată lumea cu scopul de a-și arăta suportul pentru și solidaritatea față de refugiați. Evenimentele Give A Home vor cuprinde concerte susținute de 2-4 artiști, precum și scurte discursuri ale unor activiști pe tema crizei refugiaților, locația fiecărui eveniment fiind dezvăluită participanților în apropierea datei de 20 septembrie.

Give a Home va fi organizat la Cluj-Napoca de către Sofar Sounds Cluj-Napoca, iar din line-up vor face parte:

    Grimus – una dintre cele mai îndrăgite trupe de rock alternativ din România, care anul acesta a împlinit 11 ani de activitate muzicală.         

    Danaga – producător muzical clujean ce îmbină diferite genuri, de la muzica electronică a anilor 60 și 70, jazz, hip-hop, funk, până la techno și house, cu influențe etno. Primul său album, “Am n-aripi” este o colecție de povestiri despre omul contemporan alienat care încearcă să găsească adevăratul său sine.

    Générique – Proiect inedit de colaborare între saxofonistul Albert-Nagy Örs și Iszlai, producător muzical ce cochetează cu diverse sunete și stiluri în muzica sa, mixând muzică electronică, hip-hop, dub, operă și sunete din natură.

    Beats Remedy – trupă ce îmbină jazz , hip-hop, funk, drum ‘n’ bass, jungle și dub. Tobe sacadate, linii de bass adânci, chitară mellow, voci suave sau rapuri grave, condimentate cu scratch-uri și sample play, trupa face parte din cele care încă țin steagul sus pentru sound-ul natural, într-o eră dominată de sunete electro-sintetice.

Înscriere

Pentru a putea participa la Give A Home Cluj-Napoca, doritorii trebuie să se înscrie pe https://www.sofarsounds.com/giveahome/city/cluj-napoca și intră automat în tragerea la sorți pentru 2 bilete gratuite la eveniment. Înscrierile se pot face până pe 10 septembrie, iar câștigătorii vor fi înștiințați pe e-mail în perioada 10-17 septembrie, având la dispoziție 24 ore să își confirme locul.

La înscriere, participanții au posibilitatea să doneze bani direct către Amnesty International, pentru a le susține munca în domeniul drepturilor omului și a crizei refugiaților. Donațiile nu sunt obligatorii pentru înscrierea în concurs, însă sunt încurajate.

Detalii despre Sofar Sounds găsiţi aici, iar despre Sofar Sounds Cluj-Napoca aici.

Via Sofar Sounds Cluj-Napoca