Despre noi

“Evenimente in Cluj” este site-ul de evenimente al clujenilor de pretutindeni.


Initial, “Evenimente in Cluj“ a fost un blog, lansat in Aprilie 2009, si nascut din dorinta unui tanar de a promova evenimentele culturale din oras, care nu aveau parte de o publicitate adecvata, pe masura calitatii lor si a impactului benefic pentru comunitatea clujeana.
In Ianuarie 2011, a fost lansat site-ul EvenimenteInCluj.ro ca un raspuns la solicitarile si feedback-ul extraordinar de pozitiv venit din partea utilizatorilor sai in decursul timpului.
In acest moment, EvenimenteInCluj.ro este site-ul numarul 1 de promovare a evenimentelor din Cluj-Napoca, din punct de vedere al numarului de evenimente prezentate saptamanal.
Totodata, EvenimenteInCluj.ro este primul site de evenimente din oras care si-a lansat propria pagina pe Facebook. Astazi, comunitatea noastra este formata din peste 8.000 de persoane interesate de evenimentele organizate in Cluj-Napoca.
Ai auzit despre un eveniment din Cluj-Napoca sau chiar tu organizezi unul? Asteptam un semn de la tine.

Cititorii despre “Evenimente in Cluj”

Intotdeauna asteptam opiniile tale despre acest blog si evenimentele din oras la adresa de email: office@evenimenteincluj.ro sau ioana@evenimenteincluj.ro ! Noi le pretuim!

Echipa

Fotografi: