Bazar cu LucruriGratis Cluj #45

15965625_1313345395382976_8442466083527535504_nÎn Atelier Cafe

Sâmbătă, 21 ianuarie, între 13:00 şi 16:00

Vino la Bazarul cu lucruri gratis, locul unde oamenii donează obiectele pe care nu le mai folosesc și își aleg complet gratuit orice lucru de care au nevoie.

Organizat cu ajutorul voluntarilor, Bazarul este o întâlnire periodică a comunității locale în care participanții aduc și oferă complet gratuit: produse în stare de funcționare, discuții, prietenie, bunătați, servicii, bună dispoziție, jocuri, și orice alte lucruri care pot fi împărtașite într-o comunitate.

Fără bani, fără schimburi, fără negocieri. Totul Gratuit!

=========================================

Produsele care vor rămâne în urma Bazarului vor ajunge, imediat dupa eveniment la CRUCEA ROȘIE, organizația care ne ajută să le distribuim persoanelor care au nevoie de ele.

=========================================

Vrei să te anunțăm pe mail cand vor fi urmatoarele ediții ale Bazarului, sau să te implici în organizarea Bazarului de la tine din oraș? Înscrie-te aici și te vom ține la curent începând cu edițiile următoare: http://bitly.com/vreau-bazar

=========================================

O inițiativă a Departamentului de Binefaceri, cu sprijinul platformeihttp://LucruriGratis.ro/, Atelier Cafe și a comunitătii de oameni cu sufletul mare din Cluj 🙂

Via Atelier Cafe