“One night stand-ul” Electric Castle în oraș

Uite că a trecut și Electric City, maratonul muzical care a avut loc acum aproximativ o săptămână. În cazul în care l-ați ratat, there is good news for you: organizatorii au anunțat la conferința de presă că plănuiesc să organizeze acest eveniment și anul viitor.

Electric City este, după cum au subliniat și organizatorii, fratele mai mic al festivalului Electric Castle. Nu este o parte din Electric Caste, nici un preambul al festivalului, ci are identitate și personalitate proprie. Spre deosebire de Electric Castle care are loc outdoor, Electric City s-a desfășurat indoor (la Sala Polivalentă și în parcarea subterană de la Cluj Arena. )pe parcursul unei singure zile. Pe lângă concerte au existat și alte surse de entertainment: fashion corner,photobooth, silent party.

Partea cea mai faina (exceptând concertele) a fost ca nu s-a fumat înăuntru, iar pentru fumatori a fost amenajat un cort (încălzit) afară.  Yes people! It is possible! E super tare să te poți bucura de muzică fără să tai stratul de fum cu cuțitul. Despre party-ul din parcarea subterană de la Cluj Arena nu avem ce să vă spunem având în vedere că n-am ajuns pe acolo, fiind mult prea prinși în toată nebunia de la Polivalentă.

Ca să nu mai lungim povestea, acestea au fost lucrurile care ne-au plăcut în mod special 🙂

–          Show-ul făcut de cei de la Chase and Status. Ru-pe-reeee!

–          All About She (nu am auzit de ei înainte de Electric Castle, iar ce am ascultat pe Youtube  nu prea ne-a încântat însă la Electric City au făcut super atmosferă)

–          Silent party-ul

–         Faptul că nu s-a fumat înauntru

–         N-am prins coadă la garderobă (ce-i drept, am plecat la 6 dimineața)

Ce nu ne-a prea plăcut 🙁

–         Prețurile (la shot-uri în special. Să dai 7 lei pe un shot de 20 de ml e cam mult. Că deh, suntem studenți!)

Acestea fiind spuse, vă lăsăm să vedeți galeria de poze! 🙂

[Not a valid template]